ریزش مو مشکلی فراگیر و بسیار استرس زا بوده که اینامکان را دارد که هر کسی را درگیر کند. البته این استرس تنها به خود مسئله ریزش مو محدود نمیشود. از همان ابتدا که برای درمان اقدام کنید، متوجه میشوید انتخاب یک شیوهی درمانی برای خودش ماجراها دارد. انواع روشهای خانگی، قرصها، محلولها و شامپوها را میبینید که به شما قول میدهند ریزش موهایتان را متوقف کنند. در این بین برخی افراد متوجه میشوند که کاندیدای خوبی برای کاشت مو هستند و این روش تنها درمان دائمی ریزش مو است. حال با ما همراه باشید تا بهترین روش های کاشت مو در ایران و جهان بشناسید.
این را هم بخوانید : تزریق ژل چیست؟
دستآورد کاشت مو مشخص است، پر کردن نواحی بدون موی سر به شکلی که زیبایی و جوانی شما را بازیابی کند. در بخش هزینه عوامل زیادی وجود دارند، از استرسها و صدمات روشهای کاشت مو گرفته تا هزینههای مالی و زمانی. روشهای کاشت مو در سالهای اخیر رشد چشمگیری داشتهاند. تقریباً تمامی آنها کمتهاجمی یا با حداقل تهاجم هستند، نتایج بسیار خوبی دارند و عوارض جانبی کمی را شامل میشوند. برای همین هر کدام در جای خودشان میتوانند عملکرد فوقالعادهای داشته باشند..
روش FUT روش جراحی برای کاشت مو است که برداشت فولیکولهای مو در این روش به صورت یکجا و سریع انجام میشود. در روش FUT نوارهای از موی پس سر برداشته میشود و سپس زیر میکروسکوپ به واحدهای فولیکول مو تبدیل شده و با ایجاد شکافهای ظریف در ناحیه مورد نیاز ، کاشته میشوند.روش های کاشت مو
روش FIT که نام دیگر آن FUE است، روشی غیر جراحی برای کاشت مو میباشد و موها به صورت تکی و با وسیلهای به نام پانچ برای کاشت در ناحیه دیگری از سر برداشته میشود. برای برداشت مو در روش FUE باید موهای پشت سر کاملاً کوتاه شوند. در مرحله بعد فولیکولهای مو زیر میکروسکوپ از یکدیگر جدا شده و در نهایت با ایجاد شکاف ظریفی در پوست سر، گرافتهای برداشت شده در محل مورد نظر کاشته میشوند.
روش قدیمیتر FUT در زمان ابداع شدنش بهترین روش کاشت مو به حساب میآمد. تا پیش از ابداع این روش، کاشت مو به شکل دستهای صورت میگرفت. یعنی مثلاً یک دستهی ۱۰-۱۲ تایی از مو را در محلهای دچار طاسی میکاشتند. درست مثل موی سر عروسکهای قدیمی. روش FUT اولین روشی بود که از واحدهای فولیکولی استفاده میکرد. هر واحد فولیکولی شامل یک فولیکول و ۱ تا ۳ تار مو است. برای همین مشکل غیرطبیعی شدن کاشت مو برطرف شد.
روش SUT نیز روش غیر جراحی کاشت مو به حساب میآید و این روش نسبت به دو روش FUT و FUE مدرنتر است. برداشت مو در روش FUE و FUT به صورت دستی بود، در صورتی که در این روش با دستگاه انجام میشود. این دستگاه سرعت عمل بیشتری نسبت به روش برداشت فولیکولی دستی دارد.
در بالا اشاره کردیم که روش FUE یا سوپر FUE بهترین روش برای کاشت موی اکثر افراد است اما باید بگوییم روش کاشت مو مناسب برای هر فرد با دیگری متفاوت است، زیرا این موضوع به عوامل متعددی مانند نوع طاسی، میزان کم پشتی و … بستگی دارد و هر شخصی شرایط منحصر به فرد خود را دارد ، به همین دلیل است که نمیتوانیم بدون معاینه روش کاشت موی مناسبی را به شما معرفی کنیم. پزشکان زیبایی متناسب با شرایط و اولویتهای بیمار از یک روش و یا ترکیبی از چندین روش کاشت برای درمان کم پشتی و یا طاسی مو در نواحی مختلف بدن مانند سر، ابرو و ریش استفاده میکنند.
گفتیم علت ابداع روش FIT، تهاجمی بودن روش FUT بود. روش FIT کمتهاجمی بود ولی همانطور که اشاره کردیم، محدودیتها و معایبی داشت. به مرور زمان تکنیکهای جدیدی بر پایهی روش FIT ابداع شدند که مشکلات این روش را برطرف و محدودیتهایش را بهبود بخشیدند. روشهای جدیدتر بهتر، سریعتر و موثرترند ولی بازهم نمیتوان یکیشان را به عنوان بهترین روش کاشت مو معرفی کرد.روش های کاشت مو
روش Micro FIT یا MFIT جدیدترین تکنولوژی برداشت مو است. این روش همانند روش FIT فولیکولها را به شکل واحدی استخراج میکند. تفاوت میکرو اف آی تی با سایر روشهای کاشت مو استفاده از ابزارهای بسیار دقیقتر و ظریفتر برای برداشت موها است. به طور کلی در بین روشهای زیر مجموعه روش FIT، میتوان از Micro FIT به عنوان بهترین روش کاشت مو نام برد.
در روش ترکیبی همانطور که از نامش پیدا است از روشهای FUT و FIT به طور همزمان استفاده میشود. این روش برای کسانی مناسب است که بانک موی قوی دارند و میخواهند به تراکم بالا برسند. در روش ترکیبی اکثر فولیکولها به کمک روش FUT برداشت میشود و از روش FIT برای بهبود نتایج و افزایش تراکم استفاده میشود.
در روش BHT از موهای بدن استفاده میشود. این روش نیز بر پایه FIT است و میتوان در آن از تکنیکهای SUT و MFIT نیز بهره برد. روش BHT برای افزایش تراکم و بهبود نتایج کاشت مو استفاده میشود چون تعداد گرافتهای قابل برداشت از بدن بسیار محدود هستند. پس انتخاب این روش به عنوان روش اصلی کاشت مو مناسب نیست و توصیه نمیشود.