جذابیت ظاهری به عوامل مختلفی وابسته است، از تیپ و نحوه لباس پوشیدن گرفته تا فرم بدن و چهره که هر یک به صورت مجزا میتوانند در افزایش جذابیت فعلی شما دخیل باشند؛ اما موها نقش اساسی را در جذابیت افراد ایفا می کنند که نمی توان منکر آن شد. در افرادی که به طاسی یا ریزش شدید مو دچار شده اند، با کاشت مو می توانند به رفع این مشکل منجر شوند؛ اما کاشت مو به روش اصولی به نحوی که کمترین آسیب را در پی داشته باشد، اهمیت بالایی دارد. کاشت مو به روش میکروگرافت در چند سال اخیر بسیار مورد توجه قرار گرفته است و بسیاری از متقاضیان کاشت مو از این روش استقبال می کنند. در ادامه با کلینیک زیبایی پوست، مو مارلیک همراه باشید.
جزئیات روش کاشت مو میکروگرافت
در یک جمله یعنی کاشت در سایز میکرو؛ اما بهطور کلیتر کاشت مو به روش میکروگرافت نوینترین روش کاشت مو است که به دلیل شیوه متفاوت در برداشت فولیکولها از بانک مو، گزینه بسیار ایدهآلی برای زیبا جویان است. در این روش و تمامی مراحل به وسیله هولدرهایی با ظرافت ۴ میکرون صورت میگیرد.
مراحل کاشت مو روش میکروگرافت
- برداشت مو از قسمت بانک مو (پشت سر و یا در آقایان میتواند ریش و سیبیل هم باشد)
- جداسازی و آماده کردن بانک مو از قسمتهای برداشته شده
-
کاشت و پیوند مو در نواحی مبتلا به طاسی
مرحله برداشت در روش میکروگرافت
اگر به یاد داشته باشید گفتیم که کاشت مو به این روش به نسبت سایر روشها ظرافت بیشتری دارد؛ این فرایند صرفا به وسیله میکروموتورهای اتوماتیک انجام میشود که دقت بالاتری در فرایند برداشت دارند؛ البته که نباید از این موضوع غافل شد که به برداشت گرافتهای بهتر و سالمتر منتهی میشود.
مرحله آماده سازی گرافتهای برداشته شده
در این مرحله گرافتهای استخراج شده درون سلولهای بنیادی قرار میگیرند و پس از آن بعد از قرار گرفتن در حالت رشد به کمک دستگاه کاشت مو، کاشته میشوند.
مرحله آخر، تزریق داروی بی حسی
در این مرحله از کاشت مو به روش میکروگرافت با توجه به اندک درد احتمالی لازم است که حتما داروی بیحسی تزریق شود تا در طول فرایند کاشت به کمک دستگاه میکروگرافت هیچ دردی احساس نکنید.
مهمترین عامل موفقیت در روش میکروگرافت
کاشت مو به روش میکروگرافت هر چقدر خوب، هر چقدر نوین، هر چقدر بینقص، اثربخش، بدون درد و … صرفا یک روش است که برای رسیدن به نتیجه ایدهآل به عوامل مختلفی وابسته است؛ مهمترین عامل در رسیدن به نتیجه ایدهآل در اعتبار کلینیک و تخصص پزشک خلاصه میشود؛ البته که مراقبتهای شما بعد از کاشت مو هم بسیار مهم است.
تخصص پزشک و اعتبار کلینیک دو عامل مهم برای رسیدن به ایدهآلترین نتیجه در کاشت مو هستند.
کاشت مو به روش میکروگرافت میتواند به نوعی شکل پیشرفتهتری از روش SUT باشد؛ به همین دلیل تفاوت میکروگرافت و SUT صرفا در ظرافت نتیجه حاصله خلاصه میشود.
کاشت مو با تراکم بالا خواسته همه متقاضیان کاشت مو است.
مزایا کاشت مو به روش میکروگرافت
- عدم نمایش خط اسکار که نوید از جلوه طبیعی موها پس از کاشت میدهد؛
- افزایش تراکم کاشت مو به دلیل کاشت در ابعاد میکرو که در بینقص بودن این متد تاثیر دارد؛
- بدون هرگونه درد و خونریزی که معمولا در کمتر روش کاشت مویی دیده میشود؛
- دوران نقاهت بسیار کوتاه که میتواند پاسخ مناسبی به مشکل مرخصی کارمندان باشد.
آیا کاشت مو به روش میکروگرافت معایبی دارد؟
در حالت کلی معایب و عوارض کاشت مو در خارشها و گزگزهای جزئی خلاصه میشود که برای رهایی از آنها کافیست تا به توصیههای پزشک توجه ویژه داشته باشید؛ اما نکتهای که لازم است تا حتما به آن توجه کنید مربوط به نگرانیهای بعد از کاشت است که میتواند در فرایند بهبود شما تاثیر منفی داشته باشد؛ پس اگر به یک کلینیک معتبر و پزشک حاذق اعتماد کردید، نباید نگرانی خاصی داشته باشید، البته به شرط رعایت تمامی نکات و توصیههای پزشک.
آیا کاشت مو به روش میکروگرافت درد دارد؟
این روش در زمان انجام به دلیل استفاده از ماده بیحسی در کنار دستگاههای پیشرفته کاملا بدون درد است.
مراقبتهای قبل و بعد از میکروگرافت
مراقبتهای قبل و بعد از کاشت مو هر یک به نحوی در رسیدن به نتیجه ایدهآل تاثیرگذار هستند.