افزایش سن و کم شدن کلاژنهای پوستی باعث شل شدگی پوست افراد شده و افتادگی گونههای آنها را به دنبال دارد. به همین دلیل افراد برای رفع اشکالات به وجود آمده و جوانتر شدن پوستشان به دنبال راهی مطمئن، کمخطر و کمهزینه هستند. تزریق ژل به نواحی مختلف صورت برای رفع افتادگیها و چین و چروکهای ایجاد شده یکی از این روشها است. روشی که سن و سال در آن چندان اهمیتی نداشته و افراد مختلف میتوانند آن را برای زیباتر شدن و جوانتر شدن انتخاب کنند. حال با ما همراه باشید تا کاربردها، مزایا، عوارض و هزینه های تزریق ژل در صورت را بررسی کنیم.
این را هم بخوانید : تزریق چربی مزایا، معایب و هزینه های آن
تزریق به ژل به صورت کاربرد های زیادی دارد در زیر به چند مورد از آن ها اشاره می کنیم:
یکی از رایج ترین عوارض تزریق ژل گونه کبودی خفیف در نواحی اطراف محل تزریق که معمولا این کبودی بعد از مدت ۲ تا ۳ روز از بین می روند و حتی می توانید در این مدت نیز با آرایش این کبودی را بپوشانید.
ورم کردن نقطه تزریق ژل که این عارضه نیز خفیف است که پس از گذشت ۴۸ تا ۷۲ ساعت از بین می رود.
بی حس شدن ناحیه های تزریق شده و یا بخش هایی از صورت از دیگر عوارض تزریق ژل گونه است که دلیل این عارضه این است معمولا اکثر مواد و ژل های تزریقی حاوی مقداری مواد دارویی بی حسی هستند و همین مسئله سبب می شود پس از تزریق ژل، بیمار احساس بی حسی در بخشی هایی از صورت داشته باشد. البته باید بدانید که این عارضه نیز کوتاه مدت است و معمولا اثر بی حسی دارو پس از دو تا سه ساعت از بین می رود و پس از این دوره حس به صورت برمی گردد..
از دیگر عوارض تزریق ژل گونه، قرمز شدن پوست است که این عارضه نیز از عارضه های کوتاه مدت این عمل زیبایی است. در واقع قرمز شدن پوست به دلیل تزریق، ماساژ شدید و واکنش خفیف پوست به وجود می آید که این عارضه نیز پس از دو تا سه روز برطرف می شود..
در واقع این موارد عوارض کوتاه مدت و معمولی تزریق ژل گونه است که همه این موارد طی مدت زمان کوتاهی از بین می روند. اما باید بدانید زمانی این روش زیبایی شما موفقیت آمیز خواهد بود و تنها به همین عوارض ختم می شود که شما حتما به یک کلینیک و مرکز زیبایی معتبر و با سابقه مراجعه کرده باشید و دوما حتما این عمل زیبایی توسط پزشکان متخصص و حرفه ای انجام شود. که اگر به این دو نکته توجه نکنید عمل زیبایی شما منجر به عوارض شدید می شود.
تزریق ژل دارای برخی عوارض است که این عوارض تزریق ژل گونه بسیار عادی و معمولی است و پس از دوره کوتاهی از بین می روند. اما بنا به دلایلی مثل مراجعه به مراکز و کلینیک های غیر معتبر، انجام تزریق ژل توسط افراد غیر متخصص، استفاده از ژل ها و فیلرها با ماندگاری دائم و استفاده از ژل ها و فیلرهای ارزان قیمت سبب می شود که شما دچار عوارض تزریق ژل گونه دائمی شوید. در واقع تمام این دلایل بستگی به کلینیکی دارد که شما به آن مراجعه کرده اید. چرا که کلینیک های غیر معتبر هم از ژل های نامرغوب و ارزان استفاده می کنند و هم عمل تزریق ژل را به افراد غیر متخصص می سپارند که سبب می شود افراد دچار عوارض تزریق ژل گونه شوند.
لازم به ذکر است بدانید عوارض تزریق ژل گونه در اکثر موارد بستگی به نوع ژل دارد. در این راستا باید گفت ژل هایی برای تزریق گونه مناسب هستند که اولا بدن به آن ها واکنش ندهد و دوما این ژل ها نباید به مرور زمان قوام و شکل خود را زیر پوست محل تزریق از دست بدهند.
در برخی از مواقع نیز بروز عوارض تزریق ژل گونه به ژل هیچ ربطی ندارد و به دلیل تکنیک غلط تزریق ژل رخ می دهد. به عنوان مثال اگر موضع خوب ضد عفونی نشود و یا اگر شرایط تزریق استریل رعایت نشود سبب می شود که در محل تزریق عفونت ایجاد شود. که در صورت بروز چنین مشکلی می توان با درمان مناسب ضد میکروبی این مشکل را رفع کرد.
ژلهای تزریقی انواع مختلفی دارند که هر کدام دارای ویژگی خاص خود هستند. این ژلها شامل ژل رستیلن، ژوویدرم، اسکالپترا، هیلافرم، رادیس و کاپتیک میشوند که ماندگاری هریک متفاوت است. ژلهای رستیلن از مواد غیرحیوانی ساخته شده و میزان ماندگاری آنها بین ۶ الی ۱۲ ماه است. ژلهای ژوویدرم نیز مانند رستیلنها برای جوانسازی پوست کاربرد دارند و نزدیک ۱ الی ۲ سال میتوانند بر روی پوست بمانند. هزینه تزریق این ژلها بستگی به مقدار استفاده و میزان ماندگاری متفاوت بوده و بین ۹۰۰/۰۰۰ الی ۱۸۰۰/۰۰۰ تومان متغیر میباشد.
یکی از مهمترین عوامل موثر بر تعیین قیمت تزریق ژل، میزان مورد نیاز برای تزریق میباشد. طبیعتا، مقدار مورد نیاز نقاط مختلف صورت جهت تزریق متفاوت بوده و همین امر بر قیمت آن تاثیر گذاشته است. به طور مثال، لبها به دلیل حجم کم خود نیازی به تزریق ژل زیادی ندارند و اصولا ۱ سیسی کافی است. اما، گونهها به دلیل وسعت بیشتر خود نیاز بیشتری به ژل دارند. بنابراین، هر چه مقدار بیشتری ژل به بدن تزریق شود هزینه آن نیز بیشتر خواهد شد؛ چرا که پزشک مجبور است وقت بیشتری برای تزریق بگذارد و دستمزد بالاتری هم می گیرد و مواد مصرفی بیشتری هم استفاده می شود.
یکی دیگر از عوامل موثر در تعیین هزینه تزریق ژل، میزان ماندگاری آن است. ژلهای تزریقی به دلیل موقتی بودن خود محبوبیت زیادی نزد مردم دارند؛ چراکه در صورت پشیمانی میتوانند با تزریق آنزیم بلافاصله آن را از بین برده و نواحی تزریق شده را به حالت اولیه بازگردانند. میزان ماندگاری ژلها معمولا بین ۶ الی ۲ سال است و اگر به درستی مراقبت شوند حتی بیشتر هم عمر میکنند. طبیعتا، هر چه ماندگاری ژلهای تزریقی بیشتر باشد قیمت آن نیز بیشتر خواهد بود.
یکی دیگر از عوامل موثر در هزینه تزریق ژل دستمزد پزشک و خدمات کلینیک است. معمولا، قبل از انجام عمل پزشک و بیمار یک جلسه همدیگر را ملاقات میکنند تا از انتظارت هم مطلع شوند. پزشک نوع پوست بیمار را بررسی و مطابق با آن بهترین گزینه را برای درمان تجویز میکند. ممکن است به دلیل وسعت ناحیه مورد نظر، پزشک چند جلسه درمانی را تجویز کند تا خطری بیمار را تهدید نکند.
مراقبتهای بعد از عمل نیز در هزینه تزریق ژل تاثیرگذارند. ممکن است برای کاهش تورم و کبودی ناشی از عمل، پزشک داروهای تقویتی مختلفی تجویز کند. توجه داشته باشید که مصرف این داروها واجب بوده و در صورت عدم استفاده روند بهبودی به تاخیر میافتد. همچنین، برای شادابی و جوانسازی پوست بهتر است از کرمهای مرطوبکننده نیز استفاده شود که این موضوع میتواند در هزینههای تزریق موثر باشد.