Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home2/marlikclnc/domains/marlikclinic.ir/public_html/wp-content/plugins/gravityforms-master/common.php on line 1276
Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home2/marlikclnc/domains/marlikclinic.ir/public_html/wp-content/plugins/gravityforms-master/common.php on line 1313
Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home2/marlikclnc/domains/marlikclinic.ir/public_html/wp-content/plugins/gravityforms-master/common.php on line 1317
Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home2/marlikclnc/domains/marlikclinic.ir/public_html/wp-content/plugins/gravityforms-master/common.php on line 1345
Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home2/marlikclnc/domains/marlikclinic.ir/public_html/wp-content/plugins/gravityforms-master/common.php on line 3536
Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home2/marlikclnc/domains/marlikclinic.ir/public_html/wp-content/plugins/gravityforms-master/common.php on line 3543
Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home2/marlikclnc/domains/marlikclinic.ir/public_html/wp-content/plugins/gravityforms-master/common.php on line 3556 کاشت مو با بانک مو ضعیف - کلینیک پوست، مو و زیبایی مارلیک رشت
یکی از سوالات متداول در زمینۀ پیوند یا کاشت مو این است که آیا کاشت مو با بانک ضعیف مو ممکن است؟ و نتیجۀ کاشت چگونه میشود؟ برای این که مسئله را به طور کامل بررسی کنیم ابتدا باید اندکی در مورد بانک مو توضیح بدهیم.
بانک مو چیست؟
در روشهای مختلف کاشت مو، گرفتها یا پیوندهای مو از بخشهای مختلف بدن (معمولاً پس سر) گرفته شده و در ناحیهای که دچار طاسی یا ریزش مو شده، کاشته میشود. به ناحیۀ برداشت گرافتهای مو، بانک مو گفته میشود.
در طاسی با الگوهای مردانه، معمولاً موهای پشت و طرفین سر از تراکم نسبتاً خوبی برخوردار هستند که در روشهای مرسوم و پربازدهای مانند FUT و FIT از این محلها به عنوان بانک مو استفاده میشود.
پیشنهاد ما برای کسب اطلاعات بیشتر :
چرا بانک مو اهمیت دارد؟
موهایی که در بانک موی سر (یعنی موهای پشت و طرفین سر) قرار دارند به گفته دانشمندان و محققان در برابر طاسی مقاوم هستند. به همین دلیل این نواحی برای کاشت مو اهمیت فراوانی دارد و در روشهای پراستفاده و موثر از این نواحی گرافتها برداشت میشوند. موهای پشت سر یا به صورت طبیعی نسبت به طاسی مقاوماند و برای همیشه در محل جدید با همین خاصیت به رشد خود ادامه میدهن
کاشت مو با بانک موی ضعیف
اول از همه باید بدانید که قطعاً هرچه بانک موی قویتر و متراکمتری داشته باشید، کاشت مو بهتری خواهید داشت. اما کاشت مو با بانک مو ضعیف غیرممکن نیست و بسته به وضعیت دیگر بانکهای مو (مانند ریش یا موهای بدن) میتواند بسیار خوب نتیجه دهد.
کاشت مو با بانک مو ضعیف کار را برای پزشک دشوار میکند اما کاملاً ممکن است. بسته به میزان ضعف بانک موی سر شما و وضعیت دیگر بانکهای مو در بدن، ممکن است روشهای متفاوتی برای کاشت مو اتخاذ شود، اما معمولاً برای کاشت مو با بانک موی ضعیف یکی از راههای زیر مورد استفاده قرار میگیرد.
روش ترکیبی برای بانک موی ضعیف
در این روش کاشت مو از هر دو تکنیک FUT و FIT استفاده میشود تا نواحی دچار طاسی به طور کامل پوشیده شود. روش ترکیبی به دلیل امکان برداشت تعداد فراوان گرافت (تا ۴۰۰۰ عدد) در یک جلسه، بسیار موثر است. در کاشت مو یا کاشت ریش و سبیل با بانک موی ضعیف استفاده از روش FIT به تنهایی کافی نیست؛ چرا که تعداد گرافتهای قابل برداشت بسیار محدودند و این روش به صورت کلی میزان اتلاف فولیکولی زیادی دارد.
روش BHT
یکی از بهترین راه حلها برای کاشت مو با بانک مو ضعیف استفاده از روش BHT یا پیوند موی بدن به سر است. در بیمارانی که موهای بدن مناسبی دارند، میتوان بین ۵۰۰ تا ۶۰۰ گرافت از بدن برداشت کرد. حتی از قسمت ریش می توان تا ۱۵۰۰ گرافت مو برداشت و در سر متقاضی کاشت کرد.
از موهای بدن نمیتوان برای احیای کامل خط رویش یا بازسازی کامل موهای سر استفاده کرد. اما برای افزایش تراکم مو و پر کردن منطقۀ تاج روش بسیاری موثری است. تکنیک پیوند در روش BHT مشابه روش FIT است و هیچ زخم یا اسکاری به جای نمیگذارد.
در کلینیک مارلیک ما تنها پیوند موی بدن را با استفاده از موهای پشت قفسۀ سینه و ریش انجام میدهیم. تا حدود ۱۵۰۰ گرافت میتوان از موهای ریش (در صورتی که ریش پرپشتی داشته باشید) برداشت کرد. برداشت گرافت از ناحیۀ زیر فک انجام میشود تا به زیبایی صورت شما نیز آسیبی نرسد.
به هر حال، روش BHT به تنهایی راه حل مناسبی برای جبران موهای از دست رفته نیست، اما در مورد کاشت مو با بانک موی ضعیف میتواند به عنوان یک روش مکمل یا جایگزین مورد استفاده قرار بگیرد.
در روش BHT فولیکولها از محل برداشت مانند قفسه سینه یا صورت، خارج میشود و به سر انتقال مییابند. محل استخراج فولیکولها به شکل زخمهای بسیار کوچک مشاهده میشوند که به مرور زمان به طور کامل بهبود مییابند و هیچ اثر یا لکهای برجای نمیگذارند.
اگر در مورد حالت موهای قفسۀ سینه یا ریش بر روی سر خود نگران هستید باید بدانید که موهای پیوند زده شده به نحوی انتخاب میشوند که بیشترین همخوانی را با موهای سرتان داشته باشند. مثلاً در نواحی خط رویش و شقیقهها از موهای نازکتر بدن استفاده میشود تا مشکلی در ظاهر موهای سر ایجاد نشود. میزان موفقیت پیوند موی بدن به عواملی بستگی دارد اما حدوداً بین ۵۰ تا ۷۰ درصد است. یعنی حدود ۵۰ تا ۷۰ درصد موهای کاشته شده با موفقیت رشد میکنند.
موفقیت کاشت مو با بانک موی ضعیف تنها به تراکم موهای شما بستگی ندارد، بلکه به چیره دستی و مهارت جراح نیز مرتبط است. این که جراح بتواند از گرافتهای محدود بانک موی سر شما بهینهترین استفاده را بکند و همچنین گرافتهای موثری از موهای بدن برداشت و به سر پیوند دهد. پس در انتخاب جراح دقت کنید.
در موارد کاشت مو با بانک موی ضعیف یا موهای ضعیف یا نازک مهارت جراح اهمیت زیادی دارد. زیرا برخی از گرافتها در حین یا بعد از جراحی میمیرند و اگر پیوند به خوبی انجام نشود، بدن گرافتها را پس میزند. به هر حال ضعف بانک مو، عمل کاشت مو و همچنین بهبودی بعد از عمل را دشوارتر میکند. در بلند مدت، نمیتوان موهای بدن پیوند داده شده را از موهای سر افتراق داد، اما برای رسیدن به تراکم کامل باید ۹ تا ۱۸ ماه صبر کنید که کمی طولانیتر از زمانی است که بانک موی مناسب موجود باشد.